Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΝΑΟΥΣΑ - Ευχαριστήρια επιστολή προς τα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού

Ευχαριστήρια επιστολή προς τα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού: Δεν είναι καιρός ούτε για αστεία ούτε για πειράματα


Ευχαριστήρια επιστολή προς τα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νάουσας απευθύνουν τα εκλεγμένα μέλη της ομάδας Ταμπακιάρη για τις πρόσφατες εκλογές στον συνεταιρισμό. Αναφέρουν:

"Αγαπητοί συνέταιροι του Α.Σ ΝΑΟΥΣΑΣ
Όλοι εμείς που εκλεγήκαμε  για το Διοικητικό Συμβούλιο του συνεταιρισμού  με επικεφαλής τον Κώστα Ταμπακιάρη σάς ευχαριστούμε για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείξατε στα πρόσωπά μας και μας τιμήσατε με την ψήφο σας.
Στις εξαιρετικά δύσκολες σημερινές οικονομικές συνθήκες και την αβεβαιότητα που επικρατεί γύρω μας με τις δεκάδες χρεωμένες και άλλες τόσες κλειστές  επιχειρήσεις, εμείς σας διαβεβαιώνουμε ότι θα λειτουργήσουμε ενωτικά και χωρίς αντιπαλότητες προς όφελος του συνεταιρισμού και των οικογενειών μας και θα προσπαθήσουμε, όπως όλα αυτά τα χρόνια έχουμε κάνει  αφιερώνοντας  καθημερινά πολύ χρόνο,  να παραμείνει ο συνεταιρισμός μας μια οικονομική μονάδα η οποία  όπως μέχρι σήμερα  δεν θα έχει καμία οφειλή  σε κανέναν.
Για την επίτευξη του στόχου αυτού όμως πρέπει όλοι ανεξαιρέτως, διοίκηση και μέλη του συνεταιρισμού, να διαισθανθούμε ότι δεν είναι καιρός ούτε για αστεία ούτε για πειράματα.
Κάθε άλλη συμπεριφορά και ενέργεια από όπου και αν προέρχεται το μόνο που μπορεί να προκαλέσει είναι ζημία στον συνεταιρισμό και στις οικογένειές μας.
Για τον λόγο αυτό πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι αφού και τα προβλήματα είναι κοινά και ο στόχος ίδιος.
Ευχαριστούμε

Οι εκλεγέντες
Ταμπακιάρης Κων/νος
Μπέρσος Χριστόδουλος
Θανασούλης Σταύρος
Βάϊκος Δημήτριος
Χονδρός Γεώργιος
Ρέντης Απόστολος
Σερδάρη Αθανασία
Τσιώτης Γεώργιος
Πάζος Αντώνιος
Καραμίχος Θωμάς
Ρέτζιος Περικλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου