Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Τάσος Καραμπατζός- Θα αντιδράσουμε στην απομάκρυνση των γραφείων του ΟΑΕΕ στη Βέροια

Τάσος Καραμπατζός. Θα αντιδράσουμε στην απομάκρυνση των γραφείων του ΟΑΕΕ στη Βέροια. Video
Την πρόθεση του να αντιδράσει ως στην πρόθεση της διοίκησης του Οργανισμού Ελευθέρων Επαγγελματιών να μεταφέρει τα γραφεία του υποκαταστήματος της Νάουσας στη Βέροια, εξεδήλωσε σε δηλώσεις του, στο περιθώριο του εορτασμού των 101ων ελευθερίων της πόλης, ο δήμαρχος Νάουσας κ. Καραμπατζός.

Ο κ. δήμαρχος τόνισε ότι ο ΟΑΕΕ στεγάζεται σε ιδιόκτητα γραφεία στη Νάουσα, τα οποία έχουν λειτουργικό ετήσιο κόστος που μόλις αγγίζει τα 5.000 ευρώ.
Σε περίπτωση απομάκρυνσης του θα πληγούν πάνω από 2.000 επαγγελματίες και έμποροι της περιοχής, οι οποίοι θα αναγκάζονται, πέρα των φορολογικών τους υποθέσεων ( με την απομάκρυνση της ΔΟΥ Νάουσας) να πηγαίνουν στη Βέροια και για τα ασφαλιστικά τους ζητήματα!
Ο κ. Καραμπατζός δήλωσε ότι θα φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο για να αποφασιστούν οι τρόποι αντίδρασης, ενώ κάλεσε τα διοικητικά συμβούλια της ΟΕΒΝ και του Εμπορικού Συλλόγου να αντιδράσουν στην απόφαση που ελήφθη στις 10 Οκτωβρίου και θα μεταφερθεί προς έγκριση προς τον αρμόδιο υπουργό, ενώ έθεσε προ των ευθυνών τους και τους βουλευτές της Ημαθίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου